dilluns, 20 de setembre del 2010

ADSL

En els darrers dies, ja hi ha alguns usuaris de Llorenç que comencen a gaudir de la connexió ADSL d'internet inalàmbrica de la companyia Iberbanda. Sembla que els resultats són força satisfactoris.

QUAN LLORENÇ ENCARA ERA MUNICIPI...

L'any 1842 es va realitzar el primer cens modern de l'Estat espanyol i llavors Llorenç encara era un municipi de ple dret.. Poc temps després, però, la Llei d’Ajuntaments del 8 de gener de 1845 va provocar la desaparició de moltes entitats municipals amb un pes demogràfic reduït. L’expedient per a la província de Lleida es va aprovar el 17 de febrer de 1847  i va significar la incorporació de Llorenç a Rocafort de Vallbona. Curiosament, avui dia segons l'INE, Llorenç encara disposa de codi municipal: 255217 (amb un dígit més que els municipis en vigor).

divendres, 17 de setembre del 2010

ON VIU LA GENT QUE ENS VISITA?

Tot i que encara l'audiència del nostre blog no és gaire gran, tot arribarà, es curiós veure que després de l'estat espanyol, a poca distància se'ns segueix dels Estats Units...
Espanya 94


Estats Units 70


Rússia 5


Canadà 4


França 1


Turquia 1


SOPAR DE TRUITES A LLORENÇ

El passat divendres 20 d'agost va tenir lloc a Llorenç la segona edició del sopar de truites. Els assistents portaven les truites que havien fet a casa, molt variades i exquisides, i l'organització s'encarregava del pa amb tomaca i el beure. Un èxit d'assistència i gastronòmic que esperem que tingui continuïtat. 

MÉS IMATGES DEL FESTIVAL INFANTIL

EL DIUMENGE 8 D'AGOST A LA TARDA VA TENIR LLOC EL TRADICIONAL FESTIVAL INFANTIL


Amb molt bona assistència de públic i d'infants, es va desenvolupar el passat 8 d'agost el festival infantil ja tradicional en els estius de Llorenç. Els jocs es van acabar amb un pa sucat amb tomaca i pernil per a tothom.