dilluns, 11 de juliol del 2011

INDIGNACIÓ A LLORENÇ PER LA RETALLADA DEL SERVEI D'AMBULÀNCIES


A més, la visita del metge que tenia lloc dos cops per setmana ha quedat reduïda a una sola vegada, almenys durant els mesos d'estiu (després... penseu el pitjor). Precisament en poblacions petites, amb una població molt envellida, i durant l'estiu que concentren més gent, fets com aquests són intolerables.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones! (si és que ho podem dir)
Aprofitem aquesta entrada a aquest blog per informar-vos que, el proper 28 de juliol, a les 19.00 h, tindra lloc una manifestació a la vila de Bellpuig per tal de mostrar la nostra indignació en contra de la retallada de l'ambulància. La manifestació tindrà inicia a la porta del CAP de Bellpuig i recorrerem el poble fins arribar a la porta de l'ajuntament, on es llegirà un manifest.

Animem a tots aquells que, com nosaltres, estem molt indignats amb les retallades en general, i a l'àmbit sanitari en particular; a que participeu d'aquesta manifestació.

Per una sanitat pública i de qualitat! No a la retallada a l'ambulància de Bellpuig!!!

USUARIS DE LA SANITAT PÚBLICA DE BELLPUIG

Ens podeu trobar a facebook com a Usp bellpuig, o podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent e-mail: usuaris.sanitat.publica.bellpuig@gmail.com

Anònim ha dit...

Força i endavant amb les protestes. Es volen carregar els nostres drets a canvi de no res!