divendres, 13 de març del 2020

INFORMACIONS SOBRE EL CORONAVIRUS QUE AFECTEN A LLORENÇ (EBANDO DE SANT MARTÍ DE RIUCORB)


CORONAVIRUS

Les recomanacions per a la prevenció del Coronavirus van evolucionant a diari. Les autoritats ens demanen suspendre tots aquells actes públics on hi hagi una alta concentració de persones. Us demanem que apliqueu també aquesta mesura per als actes privats o associacions.
La primera recomanació és mantenir la calma i no col·lapsar el sistema. Per s qualsevol preocupació que tingueu, podeu contactar amb mi al 608622078.
Per tenir més informació, podeu seguir el canal Salut de Telegram https://t.me/salutcat
Allà hi podreu trobar informació oficial i consells com aquest:
???? Estàs preocupat per saber si tens el #coronavirus SARS-CoV-2?

Fes aquest test i comprova si estàs afectat pel coronavirus ????????
???? http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test/
?????????????

???? Al Canal Salut hi trobaràs tot el material divulgatiu sobre el coronavirus SARS-CoV-2 que hem elaborat fins al moment ????

? Què és un coronavirus?
???? Què és el SARS-CoV-2?
???? Ús de mascaretes
???????? Coronavirus i infants

???? https://www.youtube.com/playlist?list=PLAydlOUpCxDmbiJRRFPI-rNLy0daIXBxh

?????????????
imagen

TANCAMENT D’INSTAL·LACIONS

L’Ajuntament comunica que, seguint les instruccions del Govern de la Generalitat,  es procedirà al tancament de totes les instal·lacions municipals fins a nova ordre.
És per això que des d’avui mateix queden clausurats el local social i la biblioteca de Sant Martí, els locals socials del Vilet, de Rocafort i de Llorenç; així com La Llar d’infants i l’Escola de Sant Martí.
També queda suspès el cinema al Foment i se suspèn l’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament, que passa a ser telefònica al 973330111 i al 608622078.
Gràcies per la vostra col·laboració.

CORONAVIRUS

L’Ajuntament us comunica que s’ha confirmat el primer cas positiu de coronavirus a Sant Martí de Maldà. Per això us demanem que augmenteu les precaucions i seguiu les recomanacions de les autoritats sanitàries que us aniran arribant pels canals oficials que hem establert.
Ens anirà bé molta higiene personal i a la casa, mantenir la distància en el contacte social i mantenir la calma.
La pacient es troba aïllada des de diumenge i no es tem que hi hagi d’haver nous casos ni tampoc hi ha motius d’alarma. Des de dilluns que estem en contacte permanent i regular amb les màximes autoritats sanitàries fent el seguiment i rebent instruccions al respecte.
Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el 608622078 preferiblement per wtsp. Intenteu també no col·lapsar ni el meu telèfon ni el 061.
Moltes gràcies i molta calma, sobretot.