diumenge, 2 de setembre de 2012

ESCRIT DEL JOSEP CAPDEVILA SOBRE LA TECLA DE CAL MARTÍEn les fotos que et vaig enviar faltava la visita que algunes persones de Llorenç van fer a la Tecla de cal Marti al sortir de missa.
 
Es de justícia que li dediquem una estona a una bona persona que durant anys i més anys es va cuidar de obrir i tancar l'església parroquial de Llorenç, de mantenir el contacte amb els diferents capellans que ha tingut la parroquia de Sant Abdó i Sant Senén (abans la patrona era Santa Maria). El tarannà de la Tecla, persona bondadosa, respectuosa, de bon tracte, caritativa, va fer possible que durant anys ningú s'hagués de preocupar de la bona marxa de la parròquia de Llorenç. La seva feina sempre va ser silenciosa, tancar i obrir l'esglesia, quasi res, amb tot lo que comportava d'estar al cas cada diumenge i festa de guardar, dels horaris del mossèn i altres activitats propies d'una parròquia. Deunidó del que ella silenciosament ha fet, a canvi de res, només pel gust de servir els fidels de la parròquia.
 
Tots li estem molt agraïts, que menys que publicar-li aquestes dues fotos, tots l'estimem, perquè si, perquè s'ho mereix i s'ho a guanyat a pols. Una abraçada per  a la Tecla. Gràcies per tot el que ha fet per nosaltres sense ni voler, només pel gust de servir a Déu i al poble. Déu li pagui. Nosaltres ja la tenim present sempre, mossèn Joan també! Enhorabona per la seva dedicació i manera de ser.
 
L'agraïment del poble a un gran servei!!!