dimarts, 21 de desembre del 2010

EL CONSELL COMARCAL DE L'URGELL PAGARÀ EL MENJADOR ESCOLAR ALS ALUMNES DE POBLES AGREGATS, ENTRE ELS QUALS ELS DE LLORENÇ

L’Urgell accepta pagar el menjador escolar
Urgell - Societat
Escrit per Bondia.cat
Dimarts 21, Desembre de 2010 08:23


El Consell Comarcal de l’Urgell va acceptar aquest dilluns pagar el cost del menjador escolar als 118 alumnes que viuen en pobles agregats on no hi ha escola i és que es veuen obligats a desplaçar-se a la capital del municipi.

Els afectats veuen aquesta situació com un greuge comparatiu, ja que la Generalitat paga el servei dels alumnes que estudien en un municipi diferent, però no als que ho fan dins el mateix terme.

L’any passat ja es va viure el mateix conflicte, i el Consell el va solucionar també assumint el cost després que Educació li garantís que li retornaria els diners.

Enguany, el Consell pagava el servei fins fa unes setmanes, quan va anunciar que deixaria de fer-ho per problemes econòmics. Malgrat tot, arran de les protestes de les famílies, l’ens ha decidit perllongar provisionalment el finançament del menjador a l’espera que es constitueixi el nou Govern de la Generalitat i pugui pactar de nou les condicions.


http://www.bondia.cat/component/content/article/93-societat/13856-lurgell-accepta-pagar-el-menjador-escolar


Uns pares de Llorenç ja havien assistit fa uns quants dies a una reunió celebrada a Santa Maria de Montmagastrell per tal de coordinar-se en defensa d'aquest dret que ara se'ls torna a reconèixer.