dimarts, 22 de novembre del 2011

LLORENÇ VA PENJAR AHIR LA SEVA IL·LUMINACIÓ DE NADAL





encara que no s'encendran de moment...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé DAVID així es fa arriba el nadal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)<:>>>:$:$:$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

si si, ja tenim les llumetes de nadal, però que ha passat amb el focus de la creu? i el de l'església? Sembla ser que les vaques flaques han arribat a Llorenç, jo les sento tot sovint... Ah! noooo, que son el collons dels gossos perduts que no paren de buixir!

Anònim ha dit...

de buixir i de cagar...

sóc l'anònim d'abans ha dit...

Les caguerades no les sento, però les intueixo. És aquella sensació de pèrdua d'adherència a la sola de les sabates que et fa lliscar com si es tractés de patinatge sobre merda. Bé, ara que hi penso, si que les sento. Sento aquella ferum enganxada a les soles que si et descuides escampes per tot casa. Ja ho diuen: se n'agafa més amb el nas que amb un cabàs.

lo segon anònim ha dit...

Abans la cosa s'acabava amb un caçador, una escopeta i un cartutx: ràpid. Els temps han canviat, i ja em va bé, i hi ha altres sistemes segurament més civilitzats per solucionar el problema. El que no pot ser és que qui tingui les competències no faci res o, en tot cas, no faci el suficient.

Anònim ha dit...

Anonim, si tens un problema, mira de parlar amb la gent que correspongui, dona la cara, i no facis comentaris impertinents i descualificant a la gent, quand tú tenies granja tot el poble sentiem molta farum i hens aguantavem, i no cal dir dels teus gossos que no deixaven passar pel carrer.

Anònim ha dit...

És curiós que un anònim acusi a un altre anònim de no donar la cara. Saps allò de la palla a l'ull aliè i la viga a l'ull propi? Doncs això, si tenies problemes amb una granja i uns gossos, perquè no donaves la cara i no miraves de parlar amb la gent que correspongués?
Crec que per desqualificar algú se l'ha d'anomenar i fer saber allò per al que no està qualificat i jo no he fet ni una cosa ni l'altra i pel que fa als comentaris impertinents, ho deuen ser des del teu punt de vista per que des del meu no ho són.
De la qüestió dels gossos perduts n'he parlat un munt de vagades amb qui jo creia que se n'havia de parlar. Pel que puc deduïr del teu escrit sembla que em vaig equivocar de persona i, per tant, si fosis tan amable d'indicar-me qui porta la regiduria de "GOSSOS PERDUTS I AFERS RELACIONATS" t'estaria molt agraït.
Ben atentament,
un anònim.

Joel ha dit...

Llorens per dins, és molt bonic amb totes les llums enceses, però seria més bonic si hi hagués alguna llum a la carretera, que és el lloc en que passa més gent.

Anònim ha dit...

Tranquil, Joel, que segur que les autoritats que ens van seguint ja han pres bona nota i posen fil a l'agulla...